Mai bogată

Vă mulțumesc!

Mi-am petrecut jumătate de noapte la telefon, apoi încercând să răspund sms-urilor. Facebook-ul și mailul mi-au fost invadate de mesaje. Vă mulțumesc pentru urări! Toate gândurile voastre bune s-au contorizat și iată-mă mai bogată ! Bogată cu prietenia  și iubirea voastră sinceră!

Sunt o femeie norocoasă.Și o femeie iubită! Am descoperit câtă iubire e în jurul meu și câtă iubire primesc! Am lângă mine oameni frumoși, oameni extraordinari, oameni care m-au ajutat de fiecare dată când am căzut. Chiar și oamenii care mi-au făcut rău au atras dupa ei în viața mea prieteni extraordinari. Și nu , nu sunt vorbe mari!

Alături de oamenii grozavi din viața mea sunt și cei care nu văd în mine mai mult decât o cifră sau un interes. De aceea, la 25 de ani, mi-am promis că nu voi mai lăsa în viața mea oameni mânați de interese,nu voi mai alimenta nedreptăți și mă voi concentra pe scopurile mele și pe a dărui iubire oamenilor ce mă iubesc . Pentru că la 24 de ani am trait viața altcuiva , ca o umbră, și am uitat cu desăvârșire de a mea.

Ce îmi doresc? Liniște. Să muncesc, să fiu sănătoasă,să fiu recunoscătoare, să creez, să scriu, să călătoresc, să ating nori, să conduc cu muzica la maxim cântând, să râd cu poftă , să visez, să citesc, să învăț , să experimentez și să iubesc!!!!

Vă mulțumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s